5 Aug 2011

Kawan Penambah Seri dalam hidup aq

Rindu plak malam ni kat kwn baek aq dari darjah 1 sampai darjah.. kami mmg berkepit 2 org ja.. slalu aq dowk bersaing ngan dia psal tulisan dia cantek.. dia pandai.. and at last aq pandai mcm dia jgkMyEm0.Com.. tp hubungan kami sedikit renggang bila masowk darjah 5 sbb wujudnya kumpulan-kumpulan tersendiri.. tp kami rapat balek..
Dulu aq darjah 4 syaamil pindah p Johor.. tu la pertama kali dlm seumo idop aq berasa sgtMyEm0.Com.. dan.. sampai hari ni aq maseh mencari dia dlm facebook tp x jumpa.. Alif!! aq x dpt lupakan ag jgk.. ag la monyet aq dan aqMyEm0.Comag.. kita kwn waktu kita umo 5 tahun.. ag la sahabat sejati aq.. kita penah gadowh kan tp at last ag mintak maaf balik walaupun sepatutnya aq yg buat gitu.. ag mmg kawan aq la.. Eman.. ag dari darjah 6 kita mmg x sehaluan kan.. aq kwn ngan ag pown pasai ag kapel ngan kwn aq kan.. aq maseyh ingat lagi ag kta depan anif yang aq suka kat dia.. ag mohong apa.. waktu tu aq tgh habaq kat dia pasai si Azrai tu.. masih ingat lagi waktu tu anif senyum ja.. Ya la.. waktu tu ag x kapel lagi kan..!!

INGAT LAGI DOK ASRAMA.. ngan kak ema,kak aza kak sha.. pengalaman berpuasa kat asrama.. dapat rasa erti persahabatan.. dapat berjuang sama-sama nak score UPSR<ayat perghhh..> kita men carrom sesama.. tika saat itulah aq pandai main chess<credit to alif sbb dia yg ajaq aq> sebelom masok asrama aq x taw apa pown berkenaan idopMyEm0.Comsaat ini lah yg aq dpt kenal erti idop dgn kwn sejati.. dpt kenal kwn baru dan kwn yg nak tikam blakang aq..

Mai skolah menengah.. org yg pertama skali aq kwn rapat la jgk ialah my NULIN<NURIN>MyEm0.Com.. ngan alis.. masowk dlm 1 tekun.. mcm2 jenis org yg aq dpt kenal..ada yg
PERANGAI BURUK<idzuan la orgnya tu>
STAIL KUTUK ORG<daniel,syahmin>
PENDATANG HARAM<daeng>
JENIS KUAT MELENTING..AQ KENA BANYAK BERSABAQ NGAN MINAH NI<saiyidah la tu>
POK PEKPOK PEK<dinie la.. tapi lama-lama aq dah besa>

banyak lagi la.. aq pon x taw tp yg aq taw aq tegur anis farhana dulu.. pastu Saiyidah menyibok.. kemudian kami jadi kwn baik<ya ka??>pastu mai plak Izzati..Mukhriz.. klas kai dulu mcm pst dagangan.. keluaq masok keluaq masok... tension la org yg kena buat jadual tugas.. tp when 2 tekun menjelma.. ada org baru..

KU EZRIQ RAIF<wak2 aq fom 1. aq teringin nak kwn ngan dia.. tp bila dah kwn.. rasa menyesal plak>
Ku AMMAR HAFIZ<dia ni ensem bleyh tahan la,blurr pun dia.. dia ni kekadang pelik tp aq leyh terima la>
SARAH ATIKA,NISHA,ALISA&HUSNA<aq x masok sgt depa ni..depa geng brassband.. tp ok la depa ni>
AMIR<aq sendiri pon x taw nak describe mamat ni>
ASHA&SHAHIRA<depa ni pown besa gak tp mmg pandai woot>

tp mmg depa ni jenih ok la.. x selfish..itu yg buat idup aq epy ja.. aq rasa taun yg paling epy taun ni bersma 2 TEKUN 2011!MyEm0.Com
wei,, kalau la aq bleyh putaq balek masa.. aq nak perbetoi balik keadaan supaya sekarang lebih baek.. RINDU CAYANG KAMU SUMAMyEm0.Com

No comments: