24 Jun 2012

New Twitter Acc

Assalamualaikum
Hei gaiss,officially,i`ve create my new twitter account.Just follow me and i`ll follow you back,Insyaallah..So here is the link > DynoWanted

so,my first reaction when im successfully create the account like this -->

woohoooo..bhahahaha,macam giler la plak :p
so sesiapa yang follow aku or view aku punya twitter page,,thank you :))






23 Jun 2012

Chasing the SUN :>

Assalamualaikum
Hai gaiss :>> rindu gila nak update blogger post.Muahaha,kalau dah lama tak update,sure kali nih aku update yang gila-gila punyer..Sapa 1 directioner senyum sekarang...but sorry gaiss,im not 1 directioner,me iz The Wanted biggest fan yo..hensem kat NATHAN <3 awww :3 cun lah hidung mat-mat London nih..tergugat nih,nak jugak hidung mancung cam TOM.Both band boys are very ohsemmm..KEEP CALM AND ALWAYS CHASING THE SUN.Ohohoho,and i love their sexy british accent.waaaahhh. *nyan cat flying*

TOM parker <3 you rock dude (!)
Nak tengok full video nih?Korang pegi youtube,taip chasing the sun versi ice age.Best dude.Terserlah kecomelan NATHAN ...awww :3 the call nathan 'Baby Nathan' in Youtube..dafuq is that?wei,11 jun hari tuh birthday aku :> *ehem..dah brapa hari lepas skarang baru nak cita? actually ,aq nak update pasai besday aku tapii....masa tak menizinkan : / tapi aku nak ucapkan bebanyak tima kasih kat kenkawan aku yang sanggup ingat besday aku and bagi hadiah.Thanks saiyidah,izzati,farah,anis,mukhriz and fatin.Nak tau tak depa bagi aku hadiah apa?jeng jeng jeng..mana leyh gtaw,tak rock kalau macam tuh...okeylah aku gtaw,muahaha *evil laugh_ izzati bagi aku tudung..waah,macam tau2 saja aku nak hadiah tu,saiyidah bagi aku novel MR.Midnight,really appreciate it,farah bagi aku komik jepun,i love it :> Mukhriz bagi aku keychain.Haip,bukan keychain sebarangan tau,keychain dari Ostrolia a.k.a Australia >.<nasib ingat kawan kalau tak,siap la aku kerjakan hang.Aku ada pic terbaek punyer haha,sapa fan the wanted mesti tau larh :

bhaha,kalau pandai teka sapa 2 orang kat atas tu... *tit masa dah tamat.Tu Nathan ngan Siva pakai rambut palsu lah..comel gila tetambah si siva tu haha.Sebijik cam pompuan comel gitu haha.Tapi alangkah bestnya kalau Tom pakai rambut palsu sama..mesti lagi comel dengan hidung mancung gitu.Ahhh,gagaga tomeinya :B ehem,makin lama makin melalut pulak,kalo ada masa lagi aq update kayh :> wish me luck ok for this upcoming PMR.AMIN :')

I will always support you  The Wanted :>Especially Nathan and Tom ..ngeee





9 Jun 2012

Update

Assalamualaikum :)
Hai gaiss :> aku macam tak percaya gila yang esok adalah hari last cuti.Let me think sepanjang cuti 2 minggu ni aku buat apa... gosh seriously aku tak study LANGSUNG (!) ADUH...nasib surat untuk pertandingan tu dah siap tinggal nak beli setem ngan sampul surat jah.Homework lain tak siap lagih.Haha padan muka sapa suruh tak guna masa sebijaknya sekarang baru nak insaf T_T sob..sob..

Hurm :/ amacam holifay?besh?Happy? ofkoslah kan sapa yg tak happy cuma aku ja yang tak happy.Jalan sikit beberapa sentimeter ingat PMR.TENSION TENSION!!! dah buat mind set dah,yang lepas dah lepas hidup mesti keep going.Bayangkan aku tak score 8A... trrtrtrtr mampus aku dikerjakan mak aku.mesti suma benda dia sita la aku konfem.Aku ada mimpi waktu tu nak umum keputusan PMR,berpeluh +getar aku..tuptup aku score 8A then slip aq terbang dibawa angin...Arghhhhhhh spoil (!) Korang bercuti kat mana? LONDON? saja nak kasi perlis sikit kat mukhriz haha,..Aku just bercuti kat KL jah tak jauh pun.Kat sana mak aku ja lah yang shopping sakan..akhirnya aku dapat juga beli baju arsenal yang kaler biru tuh yesss...dapat juga yeay !!!

Bulan june memang bulan paling ohsem aku :) sebab 11 jun ni birthday aku..yeay happy birthday to me...forever alone-kah ucap birthday kat diri sendiri? Euro 2012 dah start...semalam memang tak puas hati gila!!pengadil poland vs greece berat sebelah (!)scszeny tak sengaja bagi pemain tu jatuh ...im repeat TAK SENGAJA! terus angkat kat merah pehall..nak sangat bagi kad tu bagi la kad kuning tak payahlah jadi brutal sangat.Air mata aku dah bertakung dah saat tu,digantung 2 perlawanan kut.Semalam 2 kad merah dilayangkan.*tut* the referee!  di samping itu semalam pesta kad kuning derr,kalau aku ada kat situ semalam dah lama aku ceroboh padang pi cekik pengadil tu haha..sapa brutal sekarang nih aku ka dia?

Dengan ini dengan rasminya saya umumkan bahawa akaun twitter saya sudah tak boleh di sign in sebab saya lupa password..harhhhhhhhhhh,,,habihlah habihlah!!!x leh dah tengok RVP update apa kawan-kawan aku update apa...huwaaa..tapi x pa aku janji habih ja paper last pmr aku balik mandi and makan aku buat akaun baru..PROMISE :>i gotta out now buhbye :B