27 Jul 2012

Just The Wanted #TWFamily




Always love you Nathan,Tom,Max,Jay,Siva ...#TWFamily





6 Jul 2012

CookieMonsta

bitch..im fabulous :)))))

Heyoo peeps :) firstly happy birthday to my besties NURSAIYIDAH..I hope hospital SM5 akan wujud nanti Aminn..bhaha,baru mula ayat dah merepek dah..FAIL! Dah tau kan SPAIN menang..sayangg cassilas ngan fabregas.muahh *kiss from Malaysia :) Dude,hari nih bosan gila,belajar bm and buat keja elektronik jah..suma cegu sibuk nak buat hari anugerah cemerlang.Untunglah jazli ngan asha naik pentas..huh -,-

Actually im having a very very great time with farah who belong to Mr.D,mukhriz,sha and dinie.They`re crazy!! Tak hairanlah dalam kelas bising tahap diorang suma nih.Buat keja ngan dini ngan sha sambil dengaq lagu.<--seriously sedang melanggar peraturan sekolah..whatever..Kucai farahiyah dengan skandal beliau dengan MR.D.John Lanford jadi sekutu aku.bhahaha.

Seriously waktu ujian oral harituh teacher tanya pasai apa aku minat modern stories that traditional story..aand my spontaneous answer is.... I HATE FAIRYTALE! tetibe je kata macam tu,..waktu tu cuak tahap dah aand teacher tanya why not..aand my feeling keep whispering me,,just say you don`t like fairytale and mostly unicorn.....But i don`t say it :( actually a little bit menyampah kat orang yg addict tahap kat princess semua tuh..fairytale are full of lying and i don`t like to imagine that im a princess that met with prince charming because i do have my prince now...<--sentence yang akan dikecam...mesti punya..

Other story,aku FRUST!ARSENAL nak lawan dengan MALAYSIA aand aku tak boleh pi..Adam..Zarrin...sponsor la tiket untuk aku ngan anis nak p tengok arsenal.Aku nak jugak duduk belakang Arsene Wenger.Aku type ayat ni sambil buat duckface,,curious gila..Untunglah kepada peminat2 arsenal yang berada di KL nun,kami 2 ni hanyalah 2 insan yang minat arsenal dan menetap di negeri Perlis dan tidak mendapat peluang menyaksikan arsenal lwn malaysia.*sad music playing..

but...lucky me because ihave them :`D

awww..tom and nathan :333 ILOVEIBIZA&YOU

NATHAN,TOM,SIVA walk like a BOSS :3 <3

Gotta Go Now,I hope you guys enjoy the last photo...1001 meaning LOL haha.source_9GAG