30 May 2013

Forever Wild


Heyyo:)
Guess what..Today is supposed to be awesome to me but..this two little creatures just ruin all my mood.First,about Mirul.Aku kenal mamat nih pon kat FB jah and guess what..dia mintak no.phone aku kowt.Aku kan jenis person x ambik kesah pon..So aku bagi la no.phone aku kat dia atas alasan kawan..Then dia start call..okaylah,call terus daripada chatting as strangers.BTW,dia orang Pahang so x mungkin aku mau sangat kat dia ehh.Pastu hari kedua yakni hari nih dia start miscall aku 6 kali and i just like..WTF? Dahla aq ngan family aku harini pi Penang..So aku just biaq la call tu.Pastu Mirul hantar chat kata tu kwn dia yang call aku pun cam `hang apsal broo` ganggu hari gua la.So untuk harinih dia stop ganggu aku.Okayh..tu baru cita pertama...cita kedua lagi menyentap weyh.

Balik penang tu aku bukak whatsapp and start sembang ngan faiq.Baru melawak skit pastu dia start sound aku.Dia blame aku sebab duk citer kat Hazwan pasal kitaorang.Aku pun start dalam hati `HAZWAN!!` .Gua pe lagi,bukak twitter,pastu DM hazwan ..aku tanya dia whether dia yang duk cita kat faiq or faiq found this by himself.Bleh plak mamat tu reply hidup ni banyak dugaan.Gua tau la hang dah kapel.Untungla,tapi kenapa..kenapa gtaw dia?? Hang taw x dia sound aku teruk kud.Sampai aku tak jangka dia yang kata ayat tu.Pastu,sapa tak sentap kan,aq pun reply la yang fine,aku tak chat ngan dia dah.Pastu dia reply sorry sebab sound aku..tapi aku rasa macam tak ikhlas ja kan.Ye la dah benda tu chat..bukan bleh tgk muka orang tu pun waktu tu camna..Memang ruin gila hari aku harinih!! Dia reply sorry lagi kat aku tapi aku memang give up dah time tu.Aku delete conversation teruih.Aaaaaaaahhhhhhhh!!

Perasaan macam nak tidur esok tak mau bangun balik pun ada.Aku cam sentap gila kud.Kalau benda ni terjadi pastu aku bleh elak dari jumpa ngan dia okay lah..tapi,dah la mamat tu persatuan skali ngan aku,Group pun skali.Haaa,yang tu kacau.Takkan aku nak buat dunno ja padahal dia duk depan hidung aku.3 masalah terbesar tahun ni -_-  Masalah fizik tak selesai lagi.Ya Allah,minta-mintalah cikgu husni bagi aku second chance.Masalah satu tu pon tak settle lagi.Pi tambah problem mamat ni plak.Terima kasih banyak2 .. Benda berlaku bila nak dekat birthday aku pulak tu. Rasa macam tak ohsem ja birthday tahun nih.

Malas dah aih nak tulis.Perasaan macam naik roller coaster pun ada.Awat la jadi cenggini.Aku tak suka tau dak.Dah ahh,pukul 12.35a.m.. ehh jap jap..mana leh habis lagi ..satu benda lagi..

Happy Birthday to you 
Happy birthday to you
Happy Birthday to you AZRI
Happy birthday to you :)

Happy Birthday azri :) dah sweet 16 dah dia.Syok ler tu leh amik lesen.Aku harap semua wishlist hang trcapai.. Aku harap hubungan hang ngan Barbara Palvin terjalin..haha :p <perli> Tunggu noh,sok hadiah hang sampai..hehe..

Happy Birthday Keding.Moga bahagia selalu dengan orang tu.haha .. (ayat minta penyepak drive thru)

 

26 May 2013

Blog posting!!


 
Heyyo :)
Hai peeps.. What`chu doin *isabelle`s voive*
The main purpose im posting this short post to inform you that i`ll make a countdown from 1 June to 11 June which is my birthday on that date.I`m so freaking excited to celebrate my birthday with my new friends.No more Tekun.Im harmonian right now.I will post pictures of my drawings in the countdown.Wait and see guys :) 

Yesterday,i sleep at 5.30 a.m. Wow.. it`s UCL cup final tho. Bayern Munich vs Borussia Dortmund.As usual,i choose the team that have good-looking player that is Bayern Munich.But..Lewandowski quite cute too.Nevermind. But Ribery..awhhh.My pendek`s lolz.But the most important is Bayern Munich is the winner..wooooohhh.2-1(robben,mandzukic) i have nothing to say right now. *awkward* i will post my word in the future post.Bye :3

Congrats Bayern .. Great game last night. Thank you. Lebiu Frankc Ribery.

15 May 2013

Treasure

Hari nih feeling gila kud. Cikgu Faris dah x ajar kami dah :(  Eaok cikgu hayati nak mai ajar kami balik..Td Izzah mai habaq kat aq kata cikgu faris nak pindah. Aku pun cam sentap gila ahh. Lepas duk kat pondok aq suruh lieya call cikgu suruh mai pondok. Dan lagi cikgu duk buat lawak kat talipon. Kul 10.15 tu cikgu dtg kat pondok tu. Kami pon ckp la kat cikgu jgn pindah. Cikgu macam tak mau tengok ja muka kami. Gila sedih kut. Cikgu cam speechless ja tadi. Kami tau la cikgu nak sembunyikan feeling dia waktu tu.. Aku bagi kat cikgu key chain yg bentuk F. Cikgu suruh aq bagi kat Faiq. . Lieya amik key chain tu bagi kat cikgu suruh gantung kunci keta . Lepas cikgu amik key chain tu cikgu nak p balik kat bilik guru la kan. Babai kat cikgu buat kali terakhir sebak kut. Waktu cikgu jalan tu liya Jerit kat cikgu I LOVE YOU .. tapi kami ja yang dengar.  Agak2 arr nak jerit cam dlm drama tu. Lepas cikgu p tu liya kata nak menangis. . Aku, Ain ngan Lieya air mata duk bertakung ja. Waktu exam LK td rasa x syok plak. Agak2 la .. mana ada cikgu yg sporting tahap cenggini.. bleh twitter, wechat, , what's app. Tak dak sapa dah nak kucai aq lepaih nih. Teringat dulu first time cikgu mengajar cam bajet plak aq duk dlm klas dia. Pastu bila dia perasan yg aq merajuk dlm kelas math dia tu memang x leh blah. Punyalah ego x mau pujuk aq..last 2 aq yang kena pujuk diri sendiri. (Yg ni lawak) . Lepas ni ngan sapa la aku nak sembang pasal Arsenal. . X kan nak sembang ngan cikgu Nora kud -.- cikgu ja la satu-satunya yang berani cucuh api kat dalam kepala aku nih.. siap panggil aku kanak2 ribena lagi tu. Last aku menangis pasal cikgu pindah pon waktu aku darjah 4. Skarang ni pulak berlaku waktu aku Tingkatan 4 .. hmmmm lepas nih x leh la aku nak usha muka cikgu yg cam Nacho Monreal tu lagi dah. X dak dah bunyi krik krik lepas ni. Perangai cikgu yg aku x leh lupa perangai pelupa.. tiap kali aku amik buku ka laptop dia ka mesti lupa nak mintak balik kat aku. Rasa cam tak leh nak type lagi dah la nih, air mata duk keluar x berhenti nih.. lebam mata aku esok mai skolah. Cikgu makan kuat tapi keding gak badan haha. Aku ngan lieya duk pikiaq gak pasal badan cikgu. Kantoi arr duk usha cikgu.  Ngeh ngeh XD rasa cam x mau berenti tulis ja pasal cikgu tp kena berenti jugak.. nk buat camna. I MISS U CIKGU :') huhu .. mohon bila tweet ka, wechat, whats app ka sila balas noh cikgu.. Bye :")